Wanden en plafonds

 • Bekijk foto's
  Systeemplafonds Systeemplafonds

  Systeemplafonds

  Van kantoor tot showroom en van klaslokaal tot sportschool: systeemplafonds geven iedere ruimte een nette uitstraling en bieden veel mogelijkheden in de indeling en uitvoering. Systeemplafonds zijn geluiddempend, isolerend en snel geplaatst. Daarbij kun je verlichting flexibel indelen en draden netjes wegwerken. Brink Afbouwmaterialen biedt een scala aan systeemplafonds.

 • Bekijk foto's
  Kunststof plafonds Kunststof plafonds

  Kunststof plafonds

  Kunststof plafonds zijn watervast en daarom uitermate geschikt voor verwerking in de badkamer of de keuken, maar ook voor buiten als afwerking van de veranda. Een kunststof plafond is duurzaam en  onderhoudsarm. Ook zijn de panelen lichtgewicht en daardoor gemakkelijk te plaatsen. Bij Brink Afbouwmaterialen zijn diverse uitvoeringen kunststof plafonds verkrijgbaar.

 • Bekijk foto's
  Spanplafonds

  Spanplafonds

  Een spanplafond is een uniek product dat binnen mum van tijd zorgt voor een strak en naadloos plafond. Spanplafonds zijn onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig, dat maakt dit type plafond geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes. Ook biedt het spanplafond voordelen op akoestiek vlak. Bij Brink Afbouwmaterialen vindt u spanplafonds in diverse uitvoeringen en kleuren.

 • Bekijk foto's
  Houtwolcementplaten

  Houtwolcementplaten

  Houtwolcementplaten lenen zich perfect voor verwerking in systeemplafonds in bijvoorbeeld scholen, zwembaden en parkeergarages, dankzij het duurzame en isolerende karakter. Houtwelcementplaten bieden thermische en akoestische isolatie, zijn brandwerend, vochtbestendig, schimmelwerend en duurzaam. De platen zijn gemakkelijk te bewerken en in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

 • Bekijk foto's
  Steenstripwanden

  Steenstripwanden

  Steenstrips hebben de uitstraling van een robuuste muur en geven een uniek accent aan een wand. Een steenstrip heeft dezelfde voordelen als gevelsteen en is daarbij licht in gewicht en eenvoudig te verwerken. Door de bescheiden dikte van de steenstrip gaat er weinig ruimte verloren bij plaatsing op de wand. Brink Afbouwmaterialen biedt steenstrips in diverse formaten en kleuren.

Stuur mij meer informatie over dit materiaal.

Brink Afbouwmaterialen biedt alle materialen voor professionals in de bouw. Van hout- en plaatmateriaal, chemie en bindmiddelen, afbouwmaterialen, gevelbekleding en toebehoren tot ijzerwaren. Snel geleverd in de juiste hoeveelheid en wanneer u het wenst. Ontdek ons assortiment of bel 0318 - 45 65 95 wanneer u op zoek bent naar een specifiek materiaal.