Aftimmeringen

 • Bekijk foto's
  Aftimmerlatten

  Aftimmerlatten

  Aftimmerlatten bedekken de voegen en zorgen voor de perfecte afwerking van de klus. Een groot assortiment aan aftimmerlatten in verschillende uitvoeringen en afmetingen vindt u bij Brink Afbouwmaterialen. 

 • Bekijk foto's
  Vloerplinten en plafondlijsten

  Vloerplinten en plafondlijsten

  Een vloer maak je pas echt af met een plint. Daarbij beschermt de plint de uiteinden van vloeren en muren. Een plafondlijst biedt eveneens een mooi accent en overbrugt de overgang tussen wand en plafond, waarmee je eventuele scheuren verbergt. Brink Afbouwmaterialen biedt een ruime collectie vloerplinten en plafondlijsten.

 • Bekijk foto's
  Sierlijsten

  Sierlijsten

  Sierlijsten zijn dé finishing touch in huis. Brink Afbouwmaterialen heeft een ruim assortiment aan sierlijsten in diverse stijlen om huizen een fraai aangezicht te geven. De sierlijsten zijn kwalitatief sterk, waardoor u ze gemakkelijk en snel verwerkt. De gladde afwerking maakt de sierlijst geschikt voor eventueel schilderwerk.

 • Bekijk foto's
  Vensterbanken

  Vensterbanken

  Goed afgewerkte vensterbanken dragen bij aan de uitstraling van een woning. Bij Brink Afbouwmaterialen zijn diverse uitvoeringen hoogwaardige vensterbanken te krijgen voor ieder type interieur.

Stuur mij meer informatie over dit materiaal.

Brink Afbouwmaterialen biedt alle materialen voor professionals in de bouw. Van hout- en plaatmateriaal, chemie en bindmiddelen, afbouwmaterialen, gevelbekleding en toebehoren tot ijzerwaren. Snel geleverd in de juiste hoeveelheid en wanneer u het wenst. Ontdek ons assortiment of bel 0318 - 45 65 95 wanneer u op zoek bent naar een specifiek materiaal.