Gevelbekledingen

 • Bekijk foto's
  Rockpanel Rockpanel Rockpanel

  Rockpanel

  Rockpanel is duurzaam en onderhoudsvriendelijk plaatmateriaal, dat veel mogelijkheden biedt voor gevelafwerking en detailleringen rondom het dak. De voordelen van hout en steen komen samen in rockpanel. Het plaatmateriaal is gemaakt van het gesteente basalt, wat het zowel robuust als flexibel maakt. Pluspunten zijn de gemakkelijke verwerking, korte installatietijd en de lage kosten.

 • Bekijk foto's
  Trespa

  Trespa

  Trespa is massief, compact en vlak plaatmateriaal, dat gemakkelijk te bevestigen en op maat te maken is. Trespa leent zich uitstekend voor gevelbekleding, dankzij de hoge kwaliteit op het gebied van duurzaamheid en weerbestendigheid. Bij Brink Afbouwmaterialen kunt u terecht voor Trespa-platen in diverse kleuren, maten en diktes.

 • Keralit

  Keralit is een kunststof materiaal voor gevelbekleding, waarmee u voor een blijvend mooie afwerking zorgt. De stijfheid van het materiaal en de hardheid van de toplaag maken Keralit zeer duurzaam. Brink Afbouwmaterialen levert Keralit in diverse kleuren en desgewenst met een houtstructuur.

  Nooit meer schilderen met Keralit gevelbekleding. Klik hier voor gratis kleurmonsters!

 • Bekijk foto's
  James Hardie James Hardie

  James Hardie

  Ze zijn vocht- en waterbestendig, brandwerend, rotten niet en trekken niet krom. Zelfs niet bij extreme weersomstandigheden. We hebben het over de panelen en platen van James Hardie. Het materiaal is resistent tegen schimmel en insecten en eenvoudig te monteren. Dankzij het vezelcement zijn de panelen en platen slank, stabiel en stootvast. De producten hebben een verwachte levensduur van meer dan 60 jaar. Je hebt keuze uit een enorme reeks kleuren en texturen. Zo maak je ieder project uniek! Vraag naar de verwerkingsvoorschriften voor de juiste toepassing van dit product.

Stuur mij meer informatie over dit materiaal.

Brink Afbouwmaterialen biedt alle materialen voor professionals in de bouw. Van hout- en plaatmateriaal, chemie en bindmiddelen, afbouwmaterialen, gevelbekleding en toebehoren tot ijzerwaren. Snel geleverd in de juiste hoeveelheid en wanneer u het wenst. Ontdek ons assortiment of bel 0318 - 45 65 95 wanneer u op zoek bent naar een specifiek materiaal.