Vloeren

 • Bekijk foto's
  Ondervloeren

  Ondervloeren

  De juiste ondervloer vormt de basis van een vloer; of het nu gaat om een laminaatvloer, PVC-vloer of een houten vloer. Goede ondervloeren bieden onder meer isolatie, egalisatie, bescherming tegen vocht en geluidsdemping. Brink Afbouwmaterialen biedt voor iedere toepassing de geschikte ondervloer.

 • Bekijk foto's
  Laminaat

  Laminaat

  Van de natuurlijke uitstraling van hout tot het stoere effect van steen: het aanbod in laminaat is enorm gevarieerd. Laminaat is daarbij sterk en slijtvast, onderhoudsvriendelijk, praktisch en eenvoudig te leggen. Bij Brink Afbouwmaterialen heeft u de keuze uit veel verschillende soorten laminaatvloeren.

 • Bekijk foto's
  PVC vloeren

  PVC vloeren

  Een PVC vloer, of vinyl vloer, combineert de uitstraling van hout of natuursteen met het gebruiksgemak van kunststof. PVC vloeren zijn sterk, onderhoudsvriendelijk, slijtvast en vochtbestendig, wat ze geschikt maakt voor elke kamer in huis, zelfs de badkamer. Daarbij zijn ze ideaal in combinatie met vloerverwarming.

 • Bekijk foto's
  Houten vloeren

  Houten vloeren

  Een houten vloer heeft een uniek, tijdloos en natuurlijk karakter. Brink Afbouwmaterialen beschikt over een collectie van houten vloeren en lamel parketvloeren van diverse houtsoorten en -tinten. Houten vloeren zijn duurzaam, sterk, isolerend en hebben een warme uitstraling.

Stuur mij meer informatie over dit materiaal.

Brink Afbouwmaterialen biedt alle materialen voor professionals in de bouw. Van hout- en plaatmateriaal, chemie en bindmiddelen, afbouwmaterialen, gevelbekleding en toebehoren tot ijzerwaren. Snel geleverd in de juiste hoeveelheid en wanneer u het wenst. Ontdek ons assortiment of bel 0318 - 45 65 95 wanneer u op zoek bent naar een specifiek materiaal.