Over Brink Afbouwmaterialen

Of u nu materialen zoekt voor de afbouw van woningen of bedrijfsgebouwen of graag een deskundig advies wilt over gevelbekleding; bij ons bent u aan het juiste adres. Brink Afbouwmaterialen beschikt over ervaren vakmensen, een uitgebreide showroom en een overzichtelijke werkplaats voorzien van de modernste technieken.

Onze showroom is uw showroom

Kom gerust langs met uw klanten in de showroom om producten te laten zien. Het team van Brink Afbouwmaterialen staat voor u klaar met een deskundig advies en service van het begin tot het eind van de klus.
Volle agenda? Geen probleem. Wij hebben ruime openingstijden. Zo zijn we op drie avonden en zaterdag geopend.

Maatwerk

Dankzij de gedegen voorbereiding in onze werkplaats en het maatwerk dat wij bieden, kunt u op locatie efficiënt te werk gaan. U bestelt bij ons de materialen in de afmetingen en afwerkingen naar uw wens. Flexibiliteit en kwaliteit staan bij ons voorop en wij zijn dan ook in staat om uw orders snel en vakkundig te verwerken.

De werkplaats

Brink Afbouwmaterialen werkt met ervaren vakmensen en met de modernste technieken en kwalitatief hoogwaardige bouwmaterialen. De ruime en overzichtelijke werkplaats is voorzien van alle benodigde machines. We hebben ervaring in diverse bouwdisciplines en denken graag met u mee over de juiste oplossing voor uw bouwvraagstuk. 

Bent u op zoek naar een leverancier van kwaliteitsproducten, die werkt met korte lijnen en snelle service? Kom naar Brink, uw specialist in afbouwmaterialen.

Contact opnemen