Divers

 • Bekijk foto's
  Vlieringtrappen Vlieringtrappen Vlieringtrappen Vlieringtrappen

  Vlieringtrappen

  Voor de veilige en gebruiksvriendelijke vlieringtrappen, geschikt voor vlizo, vliering en zolder, gaat u naar Brink Afbouwmaterialen. We bieden de ruimtebesparende vlieringtrappen aan in hout en metaal en in diverse afmetingen en modellen. De vlieringtrappen zijn voorgemonteerd en zo ontworpen, dat u ze snel en eenvoudig installeert.

 • Bekijk foto's
  Velux

  Velux en Fakro daglichtsystemen

  Van het dakraam tot de bijbehorende horren, zonwering en raamdecoratie: een compleet assortiment Velux-producten vindt u bij Brink Afbouwmaterialen. Velux dakramen bieden daglicht en ventilatie voor optimaal wooncomfort. De raamdecoratie en zonwering zorgen voor een effectieve beheersing van daglicht en warmte. Voor ieder dakraam bieden we de juiste oplossing.

Stuur mij meer informatie over dit materiaal.

Brink Afbouwmaterialen biedt alle materialen voor professionals in de bouw. Van hout- en plaatmateriaal, chemie en bindmiddelen, afbouwmaterialen, gevelbekleding en toebehoren tot ijzerwaren. Snel geleverd in de juiste hoeveelheid en wanneer u het wenst. Ontdek ons assortiment of bel 0318 - 45 65 95 wanneer u op zoek bent naar een specifiek materiaal.