Chemische producten

 • Bekijk foto's
  Egalines Egalines

  Egalines

  Egaline is toepasbaar op vrijwel iedere ondergrond en een handig middel om bestaande vloeren te prepareren. Voordeel is dat egaline snel droogt. Brink Afbouwmaterialen biedt verschillende hoogstaande en professionele egalines voor diverse toepassingen en de beste kwaliteit om een vloer optimaal te egaliseren. Lees vooraf de verwerkingsvoorschriften voor een juiste en veilige toepassing. 

 • Bekijk foto's
  Lijmen

  Lijmen

  Brink Afbouwmaterialen biedt een ruim assortiment aan lijmen voor de meest uiteenlopende toepassingen. Voor welke toepassing heeft u lijm nodig? Wij helpen u bij het maken van de keuze voor de juiste lijmsoort.

 • Bekijk foto's
  Voorstrijken Voorstrijken Voorstrijken

  Voorstrijken

  Een goede voorbereiding is het halve werk. Voorstrijk zorgt voor de perfecte hechting van de afwerkingslagen en is toepasbaar op verschillende ondergronden, zoals beton, metselwerk, pleister, gipsplaten, glasvezel en behang. Brink Afbouwmaterialen heeft voor iedere ondergrond een passend voorstrijkmiddel. 

Stuur mij meer informatie over dit materiaal.

Brink Afbouwmaterialen biedt alle materialen voor professionals in de bouw. Van hout- en plaatmateriaal, chemie en bindmiddelen, afbouwmaterialen, gevelbekleding en toebehoren tot ijzerwaren. Snel geleverd in de juiste hoeveelheid en wanneer u het wenst. Ontdek ons assortiment of bel 0318 - 45 65 95 wanneer u op zoek bent naar een specifiek materiaal.