Hout- en plaatmateriaal

 • Bekijk foto's
  MDF-platen

  MDF-platen

  MDF-platen laten zich eenvoudig bewerken en zijn goed geschikt voor het maken van meubels. MDF bestaat uit gedroogde fijne houtvezels, die door middel van hars onder druk geperst zijn tot een plaat. MDF staat voor medium density fibreboard, wat verwijst naar de middelharde dichtheid. MDF zaag je makkelijk op maat en splintert niet.

 • Bekijk foto's
  MDF-plafonds met folie MDF-plafonds met folie

  MDF-plafonds met folie

  In het gevarieerde aanbod van MDF-plafonds vindt u bijna naadloze plafondpanelen in diverse afmetingen. Met 37 designs heeft u bovendien voldoende keuze om iedere kamer naar uw smaak af te werken. Er is keuze in houtstructuren, nervenstructuren of egale tinten.

 • Bekijk foto's
  Spaanplaat gemelamineerd Spaanplaat gemelamineerd

  Spaanplaat gemelamineerd

  Gemelamineerde spaanplaten lenen zich uitstekend voor de productie van meubels. Spaanplaat bestaat uit een samenstelling van zaagsel, kleine stukjes hout en als bindmiddel hars. De gemelamineerde spaanplaten zijn aan beide zijden afgewerkt met een witte melamine toplaag.

 • Bekijk foto's
  Meubelpanelen

  Meubelpanelen

  Meubelpanelen zijn uitermate geschikt voor het maken van meubels en voor woninginrichting. Brink Afbouwmaterialen biedt een uitgebreid assortiment meubelpanelen van diverse houtsoorten en in verschillende afmetingen. De toepassingsmogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

Stuur mij meer informatie over dit materiaal.

Brink Afbouwmaterialen biedt alle materialen voor professionals in de bouw. Van hout- en plaatmateriaal, chemie en bindmiddelen, afbouwmaterialen, gevelbekleding en toebehoren tot ijzerwaren. Snel geleverd in de juiste hoeveelheid en wanneer u het wenst. Ontdek ons assortiment of bel 0318 - 45 65 95 wanneer u op zoek bent naar een specifiek materiaal.