IJzerwaren en schuifdeurbeslag

 • Bekijk foto's
  Schuifdeurbeslag Schuifdeurbeslag Schuifdeurbeslag Schuifdeurbeslag Schuifdeurbeslag

  Schuifdeurbeslag

  Schuifdeurbeslag, zoals grepen, scharnieren en geleiders, laten uw schuifdeurensysteem optimaal werken. Brink Afbouwmaterialen biedt een ruim assortiment degelijk schuifdeurbeslag aan, dat breed toepasbaar is en het mogelijk maakt om deuren of panelen op diverse manieren geruisloos te bedienen.

 • Bekijk foto's
  Kamer en suite schuifdeuren

  Kamer en suite schuifdeuren

  Kamer en suite deuren scheiden twee woonruimtes van elkaar, verhogen de functionaliteit van het woonhuis en zorgen voor een sfeervolle uitstraling. Doordat de schuifdeuren tussen de muren verdwijnen, benut je de ruimte efficiënt.

 • Bekijk foto's
  Doorgangsdeuren

  Doorgangsdeuren

  Doorgangsdeuren zijn perfect voor het verdelen van een ruimte. De vloer kan gewoon doorlopen en de overgang naar de aansluitende ruimte is drempelloos. De doorgangsdeur is ideaal om een garderobekamer of inloopkast af te scheiden van de slaapkamer, maar denk ook aan het afzonderen van bijvoorbeeld een werkplek. Brink Afbouwmaterialen levert alle benodigde materialen om een doorgangsdeur te realiseren.

 • Bekijk foto's
  Ladegrepen, komgrepen en scharnieren

  Ladegrepen, komgrepen en scharnieren

  Maak lades af met ladegrepen of komgrepen. Bij Brink Afbouwmaterialen vindt u een uitgebreid assortiment van ladegrepen en komgrepen in verschillende stijlen, materialen en maten. Ook voor scharnieren van keukendeuren hebben wij diverse passende systemen. 

 • Bekijk foto's
  Ladesystemen

  Ladesystemen

  De ladesystemen bieden alle mogelijkheden om mooie en functionele meubels te maken. Of het nu gaat om een licht of zwaar beladen lade, dit ladesysteem sluit zacht en geruisloos. De ladesystemen kenmerken zich door de hoge kwaliteit, lange levensduur en eenvoudige verwerking. Ontdek de mogelijkheden bij Brink Afbouwmaterialen.

 • Wandrails en plankdragers

  Wandrails en plankdragers zijn ideaal voor het bevestigen van planken en het realiseren van complete stellingen. Brink Afbouwmaterialen biedt een verscheidenheid aan stevige wandrails en plankdragers aan in alle soorten en maten.

Stuur mij meer informatie over dit materiaal.

Brink Afbouwmaterialen biedt alle materialen voor professionals in de bouw. Van hout- en plaatmateriaal, chemie en bindmiddelen, afbouwmaterialen, gevelbekleding en toebehoren tot ijzerwaren. Snel geleverd in de juiste hoeveelheid en wanneer u het wenst. Ontdek ons assortiment of bel 0318 - 45 65 95 wanneer u op zoek bent naar een specifiek materiaal.